Content Calls

Je hebt een creatieve business en timmert hard aan de weg, ge-wel-dig! Zo zie ik het graag. Maar wees nou eens eerlijk krijgt je business op dit moment alle spotlight dat het verdient? 

Nóg niet? No worries. Samen zorgen we er al video-bellend voor dat jouw business de spotlight krijgt die het verdient!

Omdat ik nóg meer creatieve ondernemers sprongen wil laten maken met hun zichtbaarheid heb ik Content Calls in het leven geroepen 💃. Waarom? Ik heb gemerkt dat veel ondernemers zo erg bezig zijn met hun core business dat ze alle mooie verhalen vergeten te vertellen. Vastlopen op content en dan uiteindelijk niets laten zien of horen. En dat vind ik echt doodzonde!! Want jouw verhaal is uniek en mag gehoord worden, het liefst door zoveel mogelijk potentiële klanten!

Wat is het?

We bellen een halfuur lang over jouw content. Waar de kansen liggen, welke onderwerpen je kunt aanschieten, waar je deze content kunt plaatsen. Zodat je na de call weer aan de slag kunt met te gekke content maken voor jouw ideale doelgroep. Daarnaast kun je maanden vooruit met alle ideeën die ik je heb gegeven!

Samen zorgen we ervoor dat jij en jouw business in de spotlight terechtkomen. Dit doen we door kick-ass content te verspreiden op de kanalen waar jouw ideale doelgroep zich bevindt. Maar dan moet die kick-ass content wel geproduceerd worden! Dit doen we video-bellend, vanaf een locatie naar keuze! Ben je klaar om samen met mij, jouw zichtbaarheid te vergroten?

Het bellen kan gebeuren vanaf een plek die jij het liefste wil en we zien elkaar! Want we gaan videobellen via WhatsApp 🤳

Tijdens de Content Call van een halfuur gaan we in op deze twee topics:

🌟 Aan de slag met het bedenken van content, zodat je minstens één maand vooruit kunt (voor verschillende kanalen)

🌟 Daarnaast beantwoord ik jouw vraag met betrekking tot content marketing en zichtbaarheid.

Wanneer je de call gaat inplannen, krijg je een aantal vragen voorgeschoteld zodat ik mij goed kan voorbereiden op het gesprek en jij antwoord krijgt op de vraag die je hebt.

 

Jouw investering in meer zichtbaarheid is nú €99,- excl. btw. 

Enid | Succesvol PA

“Ik heb een leuke Content Call gehad met Emel Koç. Het ging over content marketing en was een vervolg op een workshop die ik heb gevolgd. Emel is enthousiast en positief, erg aardig en professioneel. Ze geeft je 20 tips per minuut, dus hou je business journal, pad of laptop bij de hand. Het is een laagdrempelig en relaxed; een fijne manier om eventjes te sparren.”

Marissa | The Money Mate

“De Content Call was top. Het is super waardevol om out of the box content ideeën te krijgen waarvan je denkt hmmm dit had ik zelf moeten bedenken. Doe je niet haha! Het leuke vond ik dat er goede ideeën kwamen, ook al is mijn specialisme (financiën) “buiten het straatje” van Emel. Dat maakt dus helemaal niet uit en juist waardevoller omdat ideeën vanuit de ogen van de lezer komen!”

Daniëlle | The Drag Agency

“De Content Call was precies wat we nodig hadden. We waren in de wilde weg aan het slaan met content en kunnen nu gestructureerd aan de slag met de juiste content op de kanalen plaatsen. We zijn nu in staat een content strategie op te zetten en het in rubrieken op te delen. We denken nu beter na over wie we willen aantrekken met onze socials, welke content we daarvoor gebruiken en op welke kanalen het terecht zou moeten komen. Ook hebben we een duidelijke call to action achter onze content nu.”

Iep Bergsma | Fotograaf voor vrouwelijke ondernemers

De Content Call die ik met Emel heb gehad was echt een feestje. En niet alleen dat, het was ook nog eens waardevol. 

Emel had de call goed voorbereid. Ik merkte echt dat ze zich had verdiept in mijn onderneming en online zichtbaarheid. Ondanks dat dat al heel goed gaat, wist ze toch nog hele fijne tips te geven waar ik écht iets mee kan. Ik ben direct aan de slag gegaan met de tips van Emel en het kan niet anders dan goed komen. 

Ook als je al goed op weg bent en een sterke personal branding hebt, is de content call zeker een aanrader. 

De extra paar ogen die met je meekijken werkt heel verfrissend. 

Heidi Steele | Studio Steele

“Super enthousiast en geïnspireerd door Emel om aan de slag te gaan met al haar content tips! Ze geeft je een hele hoop ideeën voor content om van start te gaan. Emel heeft me handvatten gegeven hoe ik mijn eigen content kan bedenken. Hoe ik deze kan inzetten om mijn ideale doelgroep te bereiken en bij deze ook zichtbaar wordt. Ze bereidt zich goed voor en heeft dan ook mega veel tips! Zorg dat je klaar zit om volop mee te schrijven of typen. You don’t want to miss out!”