fbpx

De kans zit er dik in dat je al content maakt voor je business maakt. 

Maare.. wat doe je als je vastloopt? Wacht je dan tot je weer inspiratie hebt? En wat doe je als je door de bomen het content bos eventjes niet meer ziet? Juist precies daarvoor zijn Content Calls bedoeld.

Content Calls | The quick fix

Al video-bellend zorgen we samen voor een quick fix. Zodat je na de call direct sprongen kunt gaan maken met je zichtbaarheid! Want vastlopen is net zoiets als stilstaan. En stilstaan is…

Een uur lang beantwoord ik jouw brandende vragen over zichtbaarheid en contentmarketing. Hieronder kun je trouwens makkelijk en snel een call met mij inplannen!

Je investering? Voor €197,- ex btw. ben ik één en al oor. En geef ik je natuurlijk precies wat je nodig hebt om verder te komen.

Content Calls met De Content Coach

Hét is mijn missie om creatieve ondernemers, zoals jij, zelf hun verhaal te vertellen. Want hoe jij jouw verhaal vertelt, met die passie en tralende ogen, kan nie-mand vóór jou doen. Ik ben dus pro doe-het-zelf mét begeleiding en hulp.

Elke creatieve ondernemer heeft behoefte aan een andere vorm van begeleiding en/of hulp. De een staat nog aan het begin van het content avontuur en wil eerst een boodschap helder hebben ( herken je dit? Dan zijn mijn 1-op-1 trajecten wat voor jou). De ander staat op het punt iets ge-weldigs te lanceren, het kan allemaal. Het heeft namelijk allemaal te maken met het vertellen van jouw verhaal en die verpak je in de content die bij jou past (ook hier is een langer 1-op-1 traject aan te raden).

De ander maakt al ja-ren content en loopt nu finaal vast en is daardoor niet zichtbaar. Of heeft een brandende vraag over hoe je nu nóg zichtbaarder wordt bij je potentiële klanten. Als je je hier in herkend is een Content Call helemaal de quick fix die jij nodig hebt!

Zo werkt het

Je maakt hieronder een afspraak met mij op een moment dat het jou uitkomt. Tijdens het plannen van dit moment laat je wat meer informatie over jezelf achter zoals; wie je bent, wat voor bedrijf je hebt, wie je doelgroep is en waar je op vastloopt uiteraard!

We video-bellen één uur lang over jouw business en de content daaromheen. We hebben het over waar de kansen liggen, welke onderwerpen je kunt aanschieten, waar je deze content kunt plaatsen. We doen er eigenlijk tijdens dit uur alles aan om jou niet meer vast te laten lopen op content.

Dat video-bellen doen we vanaf een plek die jij het allerfijnste vindt. Of dit je bank, eettafel of kantoor is. Of je nu een pyjama aanhebt of een bruidsjurk het kán allemaal.

Tijdens de Content Call van een uur gaan we in op deze twee topics:

🌟 Aan de slag met het bedenken van content, zodat je minstens één maand vooruit kunt (voor verschillende kanalen).

🌟 Daarnaast beantwoord ik jouw vraag met betrekking tot contentmarketing en zichtbaarheid.

Vraag hieronder meteen je Content Call aan. 

Content Calls met De Content Coach

Jouw investering is nú €197,- excl. btw. 

Enid | Succesvol PA

“Ik heb een leuke Content Call gehad met Emel Koç. Het ging over content marketing en was een vervolg op een workshop die ik heb gevolgd. Emel is enthousiast en positief, erg aardig en professioneel. Ze geeft je 20 tips per minuut, dus hou je business journal, pad of laptop bij de hand. Het is een laagdrempelig en relaxed; een fijne manier om eventjes te sparren.”

Marissa | The Money Mate

“De Content Call was top. Het is super waardevol om out of the box content ideeën te krijgen waarvan je denkt hmmm dit had ik zelf moeten bedenken. Doe je niet haha! Het leuke vond ik dat er goede ideeën kwamen, ook al is mijn specialisme (financiën) “buiten het straatje” van Emel. Dat maakt dus helemaal niet uit en juist waardevoller omdat ideeën vanuit de ogen van de lezer komen!”

Daniëlle | The Drag Agency

“De Content Call was precies wat we nodig hadden. We waren in de wilde weg aan het slaan met content en kunnen nu gestructureerd aan de slag met de juiste content op de kanalen plaatsen. We zijn nu in staat een content strategie op te zetten en het in rubrieken op te delen. We denken nu beter na over wie we willen aantrekken met onze socials, welke content we daarvoor gebruiken en op welke kanalen het terecht zou moeten komen. Ook hebben we een duidelijke call to action achter onze content nu.”

Iep Bergsma | Fotograaf voor vrouwelijke ondernemers

De Content Call die ik met Emel heb gehad was echt een feestje. En niet alleen dat, het was ook nog eens waardevol. 

Emel had de call goed voorbereid. Ik merkte echt dat ze zich had verdiept in mijn onderneming en online zichtbaarheid. Ondanks dat dat al heel goed gaat, wist ze toch nog hele fijne tips te geven waar ik écht iets mee kan. Ik ben direct aan de slag gegaan met de tips van Emel en het kan niet anders dan goed komen. 

Ook als je al goed op weg bent en een sterke personal branding hebt, is de content call zeker een aanrader. 

De extra paar ogen die met je meekijken werkt heel verfrissend. 

Heidi Steele | Studio Steele

“Super enthousiast en geïnspireerd door Emel om aan de slag te gaan met al haar content tips! Ze geeft je een hele hoop ideeën voor content om van start te gaan. Emel heeft me handvatten gegeven hoe ik mijn eigen content kan bedenken. Hoe ik deze kan inzetten om mijn ideale doelgroep te bereiken en bij deze ook zichtbaar wordt. Ze bereidt zich goed voor en heeft dan ook mega veel tips! Zorg dat je klaar zit om volop mee te schrijven of typen. You don’t want to miss out!”