fbpx

1-op-1 Kick-ass Contenttrajecten

Momenteel maak je al content tot je een ons weegt of je doet er nog niet zoveel mee, anders was je hier nu niet right? Je wéét wat de waarde is van content én dat het je business naar een ander level kan tillen. Want ook jij weet de som te maken: Kick-ass content + consistentie = kansen & klanten. Of je nu al een hele tijd content maakt of net begint, je bent either way aan het juiste adres. Dus lees rustig verder en plan een vrijblijvende kennismaking met mij in, vind het geweldig om je beter te leren kennen!

Contentsessies

 Met mijn Kick-ass Contenttrajecten tackelen we alle schaduw en beren op de weg en komen jij en jouw business in de spotlight die het verdient! Dit doen we door kick-ass contentstrategie & planning voor je neer te zetten die past bij jou en jouw business. Daarna gaan we aan de slag met het verspreiden van content op de kanalen waar jouw potentiële lievelingsklant zich bevindt. Maar dan moet die kick-ass content wel geproduceerd worden! Of je nu net begint, op zoek bent naar je verhaal, hulp nodig hebt met het omschrijven van je diensten of toewerkt naar een lancering. Het kan allemaal! De trajecten hebben een standaard lengte, hoe we het invullen is geheel naar jouw behoefte en wensen.

Hieronder vind je de twee trajecten om met plezier je zichtbaarheid naar een next level te tillen. Ga jij voor heet of heetst?

Kick-ass content + consistentie = kansen & klanten

Je bent klaar voor nieuwe lievelingsklanten én weet dat content hieraan bijdrage aanlevert. Alleen weet je niet waar je kunt beginnen en heb je niet helder welke kansen er liggen voor jouw business. Dus schiet je content alsof het hagel is, in de hoop dat het de juiste snaren raakt. En laat ik nou net als een helikopter dit soort dingen voor jou zien én jou hierin helemaal begeleiden!

Je wil dat er iemand met jou meedenkt over je contentstrategie, tips & tricks geeft, ervoor zorgt dat je altijd waardevolle content ideeën kunt halen uit jouw onderneming, je een flinke dosis inspiratie meegeeft en ziet welke sprongen je kunt maken in het vergroten van jouw zichtbaarheid. Zodat je écht écht consistent zichtbaar bent bij je potentiële lievelingsklanten en nóg meer keiharde euro’s kunt verdienen.

8 weken traject: dit krijg je
 • 8 weken (online)begeleiding
 • 2 sessies van één uur de diepte in 
 • 3x Content Call van een halfuur

Dit is hoe het werkt

Vooraf

 • Een vragenlijst om in te vullen, zodat ik jou, je bedrijf en je behoefte aan meer zichtbaarheid, beter leer kennen en we een vlammende start kunnen maken tijdens het Contentsessie-traject 🌶;
 • Telefonisch kennismakingsgesprek van 15-30 min, zodat onze eerste ontmoeting geen blind-date is;

Daarna: 

 • Twee 1-op-1 Contentsessie van één uur. Tijdens de sessies videobellen we via MS Teams;
 • 3x een Content Call van een half uur;

   

  Wat je nog meer krijgt:

 • 8 weken lang heb je de mogelijkheid om mij náást onze afspraken, via de mail vragen te stellen over je zichtbaarheid en contentstrategie. Ik streef ernaar om binnen 48 uur te reageren;
 • Iemand die met je meedenkt en je toejuicht bij elke stap die je zet;
 • Tijdens en na dit traject heb je een focus, een doel waar je naar toe werkt met je business;
 • Je durft je spotlight te pakken, easy lemonsquizy;
 • We werken samen aan je kick-ass contentstrategie, je doelen, rubrieken en content die jouw consistent zichtbaar maken bij jouw potentiële klanten;
 • En je krijgt natuurlijk allerlei tips & tricks om ook na het traject te blijven vlammen met je content.

Jouw investering in meer zichtbaarheid is nú €1049,-

16 weken traject: dit krijg je
 • 16 weken (online)begeleiding
 • 4 sessies van één uur de diepte in
 • 6x Content Call van een halfuur

Dit is hoe het werkt

Vooraf

 • Een vragenlijst om in te vullen, zodat ik jou, je bedrijf en je behoefte aan meer zichtbaarheid, beter leer kennen en we een vlammende start kunnen maken tijdens het Contentsessie-traject 🌶🌶🌶;
 • Telefonisch kennismakingsgesprek van 15-30 min, zodat onze eerste ontmoeting geen blind-date is;

   

  Daarna:

 • 4 weken lang elke week een 1-op-1 Contentsessie van één uur. Tijdens de sessies videobellen we MS Teams;
 • 6x een Content Call van een half uur;

   

  Wat je nog meer krijgt:

 • 16 weken lang heb je de mogelijkheid om mij náást onze afspraken, via de mail vragen te stellen over je zichtbaarheid en contentstrategie. Ik streef ernaar om binnen 48 uur te reageren;
 • Iemand die met je meedenkt en je toejuicht bij elke stap die je zet;
 • Tijdens en na dit traject heb je een focus, een doel waar je naar toe werkt met je business;
 • Je durft je spotlight te pakken, easy lemonsquizy;
 • We werken samen aan je strategie, je doelen, rubrieken en content die jouw consistent zichtbaar maken bij jouw potentiële klanten;
 • En je krijgt natuurlijk allerlei tips & tricks om ook na het traject te blijven vlammen met je content.

Jouw investering in meer zichtbaarheid is nú €1749,-

Rhaida El Touny - Content Creator & Designer

Dankzij deze samenwerking heb ik eindelijk mijn eigen cursus kunnen opzetten en doen er inmiddels 50 mensen aan mee! Ik stelde het zo erg uit, omdat ik het gevoel had dat ik tegen een berg aankeek. Emel heeft mij ontzettend geholpen om van die grote berg een kleine heuvel te maken, ik kreeg veel meer overzicht en de motivatie om er eindelijk mee aan de slag te gaan!”

Aan wie raad je de trajecten van De Content coach aan?
“Aan creatieve ondernemers, die aan de slag willen met een nieuw project, lancering van een nieuw product of hun contentstrategie totaal om willen gooien. Emel is your girl!

Leena & Niels | The Badass Collective

Voordat wij contact opnamen met Emel, De Content Coach, zaten wij met onze handen in het haar. Wat gaan we posten, wanneer, wat zijn de juiste teksten en welke afbeeldingen gaan we gebruiken? Met deze vragen kwamen wij uit bij Emel. Wij vonden het fijn dat naast onze content Emel ons ook kon helpen met het bedenken van eventuele producten. Onze samenwerking heeft ons meer opgeleverd dan we hadden verwacht. We hebben sinds onze samenwerking minder moeite met het bedenken van content. Wij raden Emel vooral aan als je echt goed bedachte stappen wilt maken in je Instagram reis, dit kunnen voor beginnende ondernemers zijn maar uiteraard ook ervaren ondernemers. Door alle kennis en vaardigheden geeft Emel je een solide fundering om daar vanuit te gaan bouwen aan een betere, effectievere en efficientere Instagramstrategie.”

Darlaine Heitinga | Spatial Designer & Design Coach

“Verrassend hoe content en ontwerpen op elkaar lijken. Het gaat om verhalen vertellen en nu weet ik dat het niet eng is om dit online te doen. Want dit is eigenlijk iets dat ik dagelijks in mijn werk doe. Ik heb nu een beter beeld over de kansen en mogelijkheden van social media voor mij als ondernemer. En ik heb nu meer plezier gekregen om uit mijn schaduw te stappen. Ik werk veel en vaak met mensen die vooral lang bezig zijn in hun vakgebied. Ook al is Emel nog niet heel lang aan het ondernemen, ziet ze wel wat er nodig is om te ondernemen en het contentmarketing-vak uit te oefenen.”

Emily van Vught

De content sessies met Emel hebben me ‘gestructureerde inspiratie’ gegeven – een overkoepelende structuur waarbinnen ik helemaal los kan gaan en ik ook merk dat de ideeen veel makkelijker stromen. Verder heeft Emel me veel praktische tips gegeven en me er heel fijn aan herinnerd dat dingen die ik als vanzelfsprekend zie – mega waardevol zijn als content voor mijn doelgroep en volgers. Hier heb ik ook zeker op de lange termijn heel veel aan! Er is een poort aan mogelijkheden geopend!

Dit is aan te raden aan alle creatieve ondernemers die dingen net even anders willen doen – en vooral dicht bij zichzelf willen blijven. Die een manier zoeken om zelf met originele en waardevolle content te komen en te blijven komen en net als ik veel blinde vlekken hebben voor wat interessant is voor hun doelgroep.

Iep Bergsma| Fotograaf, auteur & spreker

“De Content Call die ik met Emel heb gehad was echt een feestje. En niet alleen dat, het was ook nog eens waardevol. 

Emel had de call goed voorbereid. Ik merkte echt dat ze zich had verdiept in mijn onderneming en online zichtbaarheid. Ondanks dat dat al heel goed gaat, wist ze toch nog hele fijne tips te geven waar ik écht iets mee kan. Ik ben direct aan de slag gegaan met de tips van Emel en het kan niet anders dan goed komen. 

Ook als je al goed op weg bent en een sterke personal branding hebt, is de content call zeker een aanrader. 

De extra paar ogen die met je meekijken werkt heel verfrissend.”

Naomi Neijssen | Seefd & Mrs Fine Art

Als ik iets belangrijk vind, is het wel dat jouw verhaal gezien en gehoord wordt. En het liefst door zoveel mogelijk mensen! Want dat zorgt voor kansen & klanten 💃 

In-house Kick-ass Contenttraject

De bovenstaande trajecten zijn ook geschikt voor creatieve organisaties. Denk aan contentstrategieën en campagnes voor theaters, exposities en festivals. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Laat je gegevens hieronder achter!