fbpx

Content maak je al. Want je wéét hoe belangrijk zichtbaarheid is voor je business..

…alleen ben je hier inconsistent in. Daar loop je véél bereik, nieuwe volgers, kansen én klanten op mis. Met de Kick-ass Content Kalender 2021 zorg je voor een duidelijk overzicht die past bij jouw strategie zodat je heel 2021 consistent zichtbaar bent bij jouw potentiële lievelingsklanten. Want je weet wat ze zeggen een goede voorbereiding is het halve werk.

Knallend het nieuwe jaar in, zonder vuurwerk maar mét kick-ass content! 🌶️ Met deze Kick-ass Content Kalender 2021 zorg je ervoor dat je consistent zichtbaar wordt bij je potentiële lievelingsklanten 💃.

Uitverkocht

Knallend het nieuwe jaar in, zonder vuurwerk maar mét kick-ass content! 🌶️ Met deze Kick-ass Content Kalender 2021 zorg je ervoor dat je consistent zichtbaar wordt bij je potentiële lievelingsklanten 💃.

Zelf was ik al een hele tijd op zoek naar een tool, waarin ik al mijn content in grove lijnen voor het hele jaar in kwijt kan én het daarna per maand specifiek kan uitwerken. Ik staakte mijn zoektocht en begon zelf met het maakproces en zo ontstond deze Kick-ass Content Kalender! En die kun jij, creatieve ondernemer, hieronder makkelijk en snel bestellen om ‘m vervolgens te gaan gebruiken.

Want ik wéét dat je al content maakt en dat je wéét dat het super belangrijk vindt op zichtbaar te zijn. Alleen lukt dat je nog niet helemaal. Daarom heb ik deze kalender het leven in geroepen. Zodat je makkelijk en snel een overzicht hebt van wanneer je welke content plaatst en met welk doel. En het mooie is, is dat je al jouw ideeën die je in je Contentboekje hebt opgeschreven meteen hierin kunt zetten! Lees hieronder nog even wat er allemaal bij de kalender zit en gogogogogo gooi het in je winkelmandje 💃 en dan wens in je alleen nog maar plezier met je Kick-ass Content Kalender 2021!

De kalender heeft:
🌶️ Een uitleg video zodat je deze tool helemaal rockt én eigen maakt
🌶️ 175 inhakers speciaal voor creatives, er bestaan talloze inhaakkalenders maar deze is specifiek gericht op jou!
🌶️ Meer dan 100 content ideeën die je direct kunt inzetten voor je business
🌶️ 12 maanden die voor je klaar staan om ingevuld te worden!
🌶️ Het is een tool waarin je de content voor je contentstrategie van 2021 alvast vooruit kunt werken
🌶️ Deze tool biedt je een overzicht waarin duidelijk wordt welke content je gaat plaatsen en met welk doel
🌶️ Met als klapper op de vuurpijl (sorry weer vuurwerk grapje) kun je ook nog eens alles afvinken hoe chill!

Na je aankoop kun je de Kick-ass Content Kalender 2021 krijg je van mij een mail met toegang naar de kalender. Dit kan even duren, heb je ‘m nog niet ontvangen? Check dan ook nog even je spam! En daarna? Dan hoef je alleen nog maar kick-ass content produceren voor jouw potentiële lievelingsklanten!

Profiteer nu tijdelijk van €20(!) euro korting!

47.00

Deze prijs is excl. btw

Lisanne - Meisjes van de maan

“Wat een fijne, duidelijke en gestructureerde kalender. Ik heb nog nooit eerder met een contentkalender gewerkt maar ik weet zeker dat dit me een hoop rust in mijn hoofd gaat geven.”

Priscilla - Illustrator

“De Kick-ass Content Kalender werkt super fijn! Ik plande mijn content voorheen op papier. Dit is echt een uitkomst voor overzicht in het grotere plaatje.”

Kim - Websitebouwer

“De Kick-ass Content Kalender is een aanrader voor elke ondernemer die content wil structureren en plannen. Hele handige tool!”

Amber - Fotograaf

“Fijn overzicht, handige inhakers en die content ideeën. Ik kan er gelijk mee aan de slag, zin in!”

Hoe ben je op het idee gekomen van de Kick-ass Content Kalender?

Als contentmarketeer maak ik altijd gebruik van een content kalender. Het biedt overzicht van welke content je wanneer maakt, met welk doeleinde en op welke kanalen je het publiceert. Nu ik bijna een jaar De Content Coach ben, vond ik het tijd. De hoogste tijd (bedankt voor uw gezelligheid *insert André Hazes voice*) om zelf een content kalender te ontwikkelen. Niet zo een standaard duizend in een dozijn, maar eentje speciaal voor jou, de creatieve ondernemer.

Wanneer krijg ik dit product geleverd?

Na je bestelling krijg je een mail van mij met verdere informatie en toegang tot de kalender! 

Ik heb al een eigen content kalender, waarom zou ik deze aanschaffen?

Nouuuu, dit is echt one of a kind. Want ik heb 175 inhakers voor je op een rijtje gezet die handig zijn voor creatives. Daarnaast staan er 100+ content ideeën voor je klaar én je kunt alles wat je hebt gedaan afvinken, heerlijk vind ik dat altijd.

De Content Coach
HEY CREATOR!

Mijn naam is Emel Koç en ik ben De Content Coach voor creatieve ondernemers die consistent zichtbaar willen zijn bij hun ideale doelgroep en potentiële klanten. Ik geloof erin dat jouw verhaal op z’n allerallerallerbest is als je ‘m zelf vertelt. Daarom leer ik creatieve ondernemers hoe zij dit verhaal het beste zelf naar buiten kunnen brengen op zoveel mogelijk verschillende manieren. Dit doe ik middels contentmarketing. Met contentmarketing giet je je boodschap in verschillende verpakkingen en staat de behoefte van de klant helemaal centraal. Ik begeleid creatieve ondernemers met 1-op-1 Contentsessie-trajectenContent Calls of ze kunnen zelf aan de slag met het Contentboekje!