fbpx

Om mij beter te leren kennen, laat ik je niet een standaard over… tekst lezen. Door de tien weetjes hieronder weet je al snel iets over.. mij, Emel dus!

Over mij

Tien weetjes over mij

🏋🏻‍♀️ Geen uitdaging is te groot als het op sport aankomt. Doe mij maar een pittige workout zoals crossfit of een ontspannende yogasessie. 

🐷 Dode dieren eten? Daar doe ik niet aan mee. Ik eet vegetarisch (85% daarvan is plantaardig) dat houdt in dat ik niets eet wat oogjes heeft/had, ook geen mosselen en oesters.

🐒 Het waarom achter zo een beetje alles, wil ik altijd weten. Ik wil weten waar ons eten vandaan komt, waarom mensen doen wat ze doen etc.

🙃 Ik heb een soort allergie voor altijd hetzelfde, of altijd maar gewoon. Wanneer iedereen hetzelfde doet, doe ik iets anders omdat ik niet op wil gaan in de massa.

💜 Liefde? Die had ik al snel gevonden (al zeg ik het zelf) nóg voordat Tinder bestond!

🚀 Content verzinnen is voor mij geen enkel probleem. Ik ben een soort van machine die af en toe zelfs een beetje op hol slaat.

💥 Aan energie en enthousiasme geen tekort, de meeste denken dat ik een vorm van ADHD heb. Ik noem het liever, een bron van veel positieve energie. Dit is tevens ook af en toe mijn valkuil.

🌈 Ik trek liever mijn eigen plan, dan dat iemand dat voor mij doet. Ik maak dan ook liever een eigen kleurplaat, dan dat ik binnen of buiten de lijntjes kleur.

☕️ Er gaat geen dag voorbij dat ik geen koffie drink en dan niet meer dan twee.. of drie.

🌸 Buiten ben ik een échte extra-extravert, maar op het moment dat ik thuis ben geniet ik van de rust en ruimte.

Dat waren dan de tien weetjes over mij! Kun je hier nou geen genoeg van krijgen?

Check mijn Instagrampagina @de.contentcoach. Daar ben ik dagelijks op te zien en leer je mij nóg beter kennen. Of lees een van de interviews die ik heb gegeven, hier of hier.

Neem contact op

Samenwerken of heb je een vraag? Laat hieronder een bericht voor me achter. Vul ook even je telefoonnummer in, bellen is wel zo makkelijk!